Meer informatie over AMS Service

Ons kantoor is lid van NOAB.

Ons kantoor is lid van NOAB om onze cliënten een eersteklas service te kunnen bieden. In de praktijk betekent dit dat we voortdurend worden bijgeschoold op het hoogste niveau en dat we bij een moeilijke zaak kunnen terugvallen op een groep experts in plaats van één individu.

NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. NOAB is een branchevereniging van 1000 aangesloten kantoren. De bij NOAB aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen in totaal ongeveer 175.000 ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. NOAB ondersteunt, begeleidt en adviseert haar leden. NOAB streeft naar versterking van de concurrentiepositie van de kantoren door hoogwaardige dienstverlening en efficiënt opereren door krachten te bundelen.

Bekijk waarom dit belangrijk is.

Algemene voorwaarden van NOAB

Meer informatie over AMS Service

AMS is een modern en professioneel boekhoudkantoor dat uitgebreide diensten biedt voor bedrijven en individuele klanten, evenals fiscaal advies.
Dankzij onze ervaring, marktpositie en het vertrouwen van onze klanten garanderen wij boekhouddiensten van hoge kwaliteit. We komen tegemoet aan de nieuwe behoeften en uitdagingen van onze klanten, zodat je met onze ondersteuning je boekhouding gemakkelijk online kunt doen.
Wij zijn gespecialiseerd in belastingadvies en boekhouding voor kleine en middelgrote ondernemingen. We benaderen elk probleem individueel en ons doel is de ontwikkeling van jouw bedrijf.

We zetten ons in om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
Agnieszka Szulc

Waarom zou je ons vertrouwen?

NOAB-certificaat

We zijn gecertificeerd door de gerenommeerde NOAB (Nederlandse oorde van Administratie en Belastingdeskundigen) organisatie voor administratiekantoren, waardoor we een hoge kwaliteit van administratie en belastingadvies kunnen garanderen. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat het betekent dat we ons voortdurend bijscholen en op de hoogte blijven van alle veranderingen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist.

Hoogwaardige diensten

We voeren onze taken uit met integriteit. Ogenschijnlijk een cliché, maar niet in ons vakgebied. Het belangrijkste voor ons is punctualiteit en kwaliteitsservice. Omdat we niets laten lopen, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf er het meest van profiteert.

Kwalificaties en ervaring

We zijn gekwalificeerd en hebben meerdere jaren ervaring in de accountancy- en belastingadviessector. We weten hoe belangrijk vertrouwen vandaag de dag is, dankzij onze kennis en samenwerking met specialisten op vele gebieden leveren we diensten op het hoogste niveau!

We geven om vertrouwelijkheid

Vertrouwelijkheid en zorg voor de zaken die aan ons zijn toevertrouwd, zijn voor ons de meest waardevolle valuta. We waarderen het in ons gestelde vertrouwen en daarom stellen we alles in het werk om gegevens en systemen te beveiligen

Wij ondersteunen uw bedrijf

Je krijgt ondersteuning bij het nemen van belangrijke beslissingen voor het bedrijf. We kennen het gevoel wanneer je aan alles denkt. We denken met je mee en vinden de beste oplossing voor dat moment. We helpen je op individuele basis bij het selecteren van de financiële instrumenten die je bedrijf zullen helpen groeien.

Wij zijn uw zakenpartner

We hebben al een groot aantal tevreden klanten geholpen om uit zogenaamde no-win situaties te komen, vergeet niet dat er voor elke situatie een oplossing is. Het loont om de juiste ondersteuning te hebben!

Wij volgen de wetgeving voor u

Wij ondersteunen je bij het begrijpen en toepassen van de Nederlandse wetgeving. Zo kun jij je richten op de ontwikkeling van je bedrijf. We willen dat jij je vleugels uitslaat als ondernemer in Nederland

Wij zijn modern

Wij garanderen je online boekhouding, geavanceerde boekhoudsoftware, leren je stap-voor-stap hoe je de applicatie moet gebruiken en leveren je documentatie op een eenvoudige manier.

We organiseren opleidingen

Bij ons kun je je kennis en vaardigheden uitbreiden. Samen met bevriende experts leiden we ondernemers op. Bij ons verbreed je je horizon en doe je unieke kennis op.

Networking

Door lid te worden van ons klantenbestand, krijgt u een nog waardevollere bron: toegang tot andere ondernemers uit verschillende vakgebieden die uw bedrijfsactiviteiten kunnen ondersteunen.

Scroll naar boven

Dołącz do newslettera

W prezencie wzór rocznego budżetu