page-header

Over ons

Meer informatie over AMS Service

Waarom vertrouwen klanten ons?

Keurmerk NOAB
AMS Service is een NOAB-kantoor. NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. NOAB is een branchevereniging van kantoren die kwalitatief hoogwaardige diensten garanderen op het gebied van administratie en belastingadvies. Waarom is het zo belangrijk? Het betekent dat wij voortdurend bijscholen en up-to-date zijn bij elke verandering. Geen zorgen dus dat u iets mist.

Kwalificaties en ervaring
Wij beschikken over de juiste kwalificaties en meerdere jaren ervaring in de boekhoudbranche en belastingadvies. We weten hoe belangrijk het vertrouwen is vandaag de dag. Dankzij de opgedane kennis en de samenwerking met specialisten op vele gebieden leveren wij diensten op het hoogste niveau!

Wij ondersteunen uw bedrijf
U krijgt ondersteuning bij het nemen van beslissingen die belangrijk zijn voor uw bedrijf. We kennen het gevoel van ondernemer die alle verantwoordelijkheid draagt. Wij denken met u mee en vinden de beste oplossing op dat moment. Wij helpen u op een individuele wijze bij het kiezen van leningen, leasing en andere oplossingen die helpen om uw bedrijf te laten groeien.

Wij volgen de veranderingen
Wij ondersteunen u bij het begrijpen en toepassen van het Nederlandse recht. Hierdoor kunt u zich richten op de ontwikkeling van uw bedrijf. Wij willen dat u als ondernemer in Nederland uw vleugels kunt uitslaan.

Hoge kwaliteit van de dienstverlening
Wij voeren onze taken eerlijk uit. Een soort cliché, maar niet in ons vakgebied. Het belangrijkste voor ons is de tijdigheid en kwaliteit van de dienstverlening. Omdat we niets aan het lot overlaten, doen we alles wat we kunnen om het beste uit uw bedrijf te halen.

Wij geven om vertrouwelijkheid
Voor ons is vertrouwelijkheid en zorg voor toevertrouwde zaken de meest waardevolle valuta. We waarderen uw vertrouwen en doen ons best om uw gegevens en systemen te beveiligen.

Wij zijn een partner voor u
We hebben al veel tevreden klanten geholpen om uit de ‘uitzichtloze’ situatie te komen. Vergeet niet dat er voor elke situatie een oplossing bestaat. Het is de moeite waard om de juiste ondersteuning te hebben!

Wij zijn modern
Wij garanderen u een online boekhouding en moderne boekhoudprogramma’s. Wij zullen u stap voor stap leren hoe de applicaties te gebruiken en gemakkelijk uw documentatie te leveren.

Wij organiseren trainingen
U kunt uw kennis en vaardigheden met ons uitbreiden. Samen met onze vriendelijke experts leiden we ondernemers op. Dankzij ons kunt u uw horizonten verbreden en unieke kennis vergaren.

Netwerken
Door aan te sluiten bij onze klanten krijgt u een nog waardevollere bron: toegang tot andere ondernemers uit verschillende vakgebieden die uw bedrijf kunnen ondersteunen.

background
Klanten over ons
Dofinansowanie do ubezpieczenia

Dofinansowania
złóż wniosek online